default-logo
info@beenhouwerij-vda.be| 014 / 81 24 15

Evenementen

Wij staan graag voor u klaar om u voor al uw feesten of evenementen een gepaste service te bieden, naargelang de grootte van de groep of van het evenement.

Enkele voorbeelden:
  • Als u met uw organisatie een spaghetti-festijn organiseert, willen wij met u samenwerken voor de levering van uw spaghettisaus.
Daardoor valt het werk op onze schouders i.p.v. op enkele vrijwilligers en daarenboven nemen wij het risico, indien de saus moest mislukken.
  • Als u met uw organisatie op kamp gaat staan wij graag in voor de levering van beleg voor het ontbijt en vlees voor het middageten. Alle producten worden dagdagelijks vers en gekoeld geleverd ter plaatse.
  • Als u met uw organisatie een mosselfeest geeft, staan wij graag in voor de levering van stoofvlees of vidé ,... Deze produkten worden warm aangeleverd in speciale recipiënten, zodat u alleen nog maar moet serveren aan uw gasten.

Wij staan steeds klaar om met een gepaste oplossing te komen op al uw vragen.

Goed staat bij ons niet gelijk aan duur, u zou ervan opkijken wat de kostprijs zou zijn indien u alles bij ons uitbesteedt, i.p.v. dat u zelf moet instaan voor de aankoop van alle ingrediënten en daarna nog de nodige mensen en middelen moet gaan zoeken om uw maaltijden te bereiden in omstandigheden, die meestal niet ideaal zijn..

Heeft u vragen of wenst u een offerte ? Contacteer ons en wij proberen u met de beste raad bij te staan!