default-logo
info@beenhouwerij-vda.be| 014 / 81 24 15

Vlees

Voor de barbecue kunnen wij u een zeer ruim assortiment aanbieden.
Wij verkiezen dat u vooraf op uw bestellijst vermeldt welke verschillende soorten vlees u wenst.
Zo kunt u zelf uw assortiment samenstellen zonder dat u hoeft te kiezen uit verschillende pakketten, waar er altijd wel aantal stukken tussen zitten die u niet lust.

De soorten vlees zijn steeds klaar om gebakken te worden, dat wil zeggen dat ze volledig gekruid zijn of gemarineerd. Marineren doen wij ook op vraag van de klant zodat u tijdens het grillen het vlees gewoon uit de speciaal daarvoor voorziene verpakking kan nemen en rechtstreeks op de grill kan leggen. Enkele vleessoorten die geschikt zijn om te grillen:
varkens, runds, kalfs, lams, kip, kalkoen.

Groenten en bijvoegingen

Voor ons groentebuffet maken wij gebruik van dagverse groenten.
Deze worden de dag zelf klaargemaakt zodat u wanneer u gaat grillen een fris groentebuffet voorgeschoteld krijgt.

Als bijvoegingen voorzien wij steeds enkele salades van pasta en aardappelbereidingen. Dit zijn steeds koude salades.

Ons buffet bestaat uit een 12-tal soorten groenten, wat op zich zeer ruim is. Zo worden uw gasten niet alleen extra verwend door de versheid, maar ook door de ruime keuze.

Sauzen

Voor een barbecue zijn er ook steeds smakelijke sauzen aanwezig op het buffet, deze kunnen wij u ook aanleveren, wij beschikken namelijk steeds over een 6-tal soorten koude sauzen.
Ook apart verkrijgbaar indien u geen groenten zou bestellen, u kunt zelf de hoeveelheid bepalen van elke soort die u wenst.

Ook kunt u voor uw barbecue warme sauzen verkrijgen, voor bij brochette, biefstuk, kipfilet, ...
Enkele voorbeelden van warme sauzen: 
pepersaus, stroganoff, champignon, zigeuner, fruitsaus.

Deze zijn ook allemaal apart verkrijgbaar.

All in formule

Als u een bepaalde combinatie van producten wilt en ons het aantal personen doorgeeft, maken wij voor u een aangepaste selectie volgens uw budget of volgens uw verlangens.

Wij selecteren dan voor u een assortiment van vlees, groenten en sauzen.
U kunt dan alles gewoon ophalen op afgesproken dag en uur, en kunt u dadelijk beginnen met bakken. Dat scheelt een pak werk en zo loopt u ontspannen rond op uw eigen feestje en kunt u samen met uw gasten genieten van een zomerse avond.

Bakservice

Op vraag stellen wij ons ook ter beschikking om dit geheel bij u te komen bakken en te serveren op bord aan de barbecue (geen bediening aan tafel).
Wij komen alles leveren en stellen alles op , wij bakken het vleesassortiment volledig af en serveren dit aan uw gasten. 
Na het eten laten wij alles ter plaatse zodat uw gasten na het eten nog de mogelijkheid hebben een extra hapje te gaan halen op het buffet gedurende de avond of de nacht.

Materiaal

Onder het hoofdstuk verhuur staat een kleine omschrijving van wat wij u allemaal kunnen ter beschikking stellen aan materialen, om u te helpen een succesvolle barbecue te organiseren.

Wenst u meer inlichtingen of wilt u een bestelling plaatsen contacteer ons vandaag nog.